HP ürün ve çözümleriyle İzmir’deydi

Baskı Sistemleri Grubu ve Kişisel Sistemler Grubu’nun bir çatı altında toplanıp HP Kişisel Sistemler ve Baskı Grubu olarak alınması bu ağı daha da güçlendirdi.
Swiss Otel Grand Efes’te yapılan etkinlikte HP yönetim ekibi, yaptığı sunumlarla en son HP ürünlerini ve çözümlerini müşteriler ve basın mensuplarından oluşan katılımcılara anlattı.

HP’nin geleneksel Anadolu Müşteri Toplantıları İzmir ile sürdü. 29 Mayıs Perşembe günü yapılan etkinlikte HP’nin en son ürünleri ve çözümleri, HP yöneticileri tarafından tüm yönleriyle aktarıldı.

HP, geleneksel Anadolu Müşteri Toplantıları’nın İzmir ayağını 29 Mayıs Perşembe günü, iş ortakları Aybil, Bilgitürk, Cadbim, Datasistem, E-çözüm, Egebimtes, Provit ve Teknoda’nın katkılarıyla gerçekleştirildi. Swiss Otel Grand Efes’te yapılan etkinlikte HP yönetim ekibi, yaptığı sunumlarla en son HP ürünlerini ve çözümlerini müşteriler ve basın mensuplarından oluşan katılımcılara anlattı.

Etkinlikte tüm ayrıntılarıyla anlatılanlar arasında dünyanın ilk kurumsal tableti HP ElitePad 1000’ün yanı sıra HP EliteBook Revolve, HP EliteBook Folio gibi her ihtiyaca uygun üyeleriyle HP dizüstü bilgisayar ailesi, HP masaüstü bilgisayar ailesi, HP baskı çözümleri, HP orijinal sarf malzemeleri, HP All-in-One bilgisayar ailesi, HP iş istasyonları, HP sunucu ailesi, HP veri depolama çözümleri, kurumsal sunucular ve HP servis hizmetleri yer aldı.

“Tüm yurttaki müşterilerimizi dinliyoruz”
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan HP Baskı ve Kişisel Sistemler Grubu Kanal Satış Müdürü Emre Alaman şunları söyledi: “HP Türkiye olarak tüm yurttaki müşterilerimizi ilk ağızdan dinliyor, onlara HP ürünlerinin avantajlarını anlatıyoruz. Bu vesileyle İzmir’de bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Dünya çapında 160 bin perakende satış mağazası ve 185 bin iş ortağı olan, dakikada 100 yazıcı, 120 bilgisayar ve 4 sunucu satışı yapan bir marka olarak küresel çapta ulaştığımız büyüklük artık Türkiye’deki tüketicilerimize daha hızlı bir şekilde yansıyor. Türkiye’nin en geniş satış ve destek ağına sahip teknoloji markalarından biriyiz. Baskı Sistemleri Grubu ve Kişisel Sistemler Grubu’nun bir çatı altında toplanıp HP Kişisel Sistemler ve Baskı Grubu olarak alınması bu ağı daha da güçlendirdi. Teknoloji merkezlerimizin yanı sıra ülke çapında toplamda 6 bin bayimiz ile tüketicilerimize ulaşıyoruz. Ayrıca Türkiye çapındaki tüm elektronik perakendecilerde HP ürünleri bulabiliyorsunuz.

HP olarak iş dünyasının mobilite ihtiyaçlarına yönelik ürün tasarlama kararlılığını sürdürüyoruz. Dolayısıyla dizüstü bilgisayarları, kurumsal tabletleri ve ultrabook’ları profesyonellerin aradığı şık tasarım, mobiliteye imkân sağlayacak hafiflik ve bir dizüstü bilgisayarın verimini yansıtacak şekilde tasarlıyoruz. HP olarak bilgisayar sektöründeki liderliğimizi ve buna bağlı olarak hızla büyüyen tablet sektöründeki liderliğinimizi de güçlendiriyoruz.

Toplantı odasından depoya, eğitimden sağlık sektörüne kadar tüm alanlarda, her türlü çalışma şartlarına uyum sağlayan ve dayanıklılık gösteren kurumsal tabletimiz HP ElitePad 1000, Smart Jackets adı verilen akıllı aksesuarlarıyla donatıldığında, yaratıcılıkla işlevselliği ikiye ayrılan tek bir vücutta buluşturuyor ve klavye, SD kart okuyucu, USB ve HDMI eklentileriyle özel kullanım ihtiyaçlarına göre özelleştirilip yapılandırılabiliyor. Ofis ortamlarındaki yerleştirme istasyonlarında tam donanımlı bir klavye eklenmesi durumunda masaüstü bilgisayar deneyimi sunuyor. Kurumlara özel ilk ultrabook ürünümüz olan HP EliteBook Folio uzun pil ömürleri sayesinde özellikle sıklıkla seyahat eden çalışanlar için ideal ve kullanımı son derece kolay bir çözümler olarak ortaya çıkıyor.

Dizüstü bilgisayar ve tableti aynı biçim faktöründe buluşturan bir ürünümüz de var. HP EliteBook Revolve dizüstü bilgisayarların bütünlüğü ve tabletlerin esnekliğini aynı bünyede buluşturarak çalışanların her ortamda kesintisiz çalışma taleplerini karşılıyor.”

Dünyanın İlk Ultrabook İş İstasyonu HP’den!
HP Katma Değerli Ürünler Kategori Müdürü Emre Er, etkinlikteki sunumunda HP profesyonel iş istasyonları ve monitörlerden oluşan Z portföyündeki genişlemelere değindi.

Er şunları söyledi: “Z portföyündeki genişleme HP’nin pek çok üreticinin terkettiği profesyonel pazara olan bağlılığını ortaya koyuyor . Z portföyünde dünyanın ilk Ultrabook™ iş istasyonu HP ZBook 14 ve çok hızlı veri transferi için Thunderbolt teknolojisi sunan ilk iş istasyonu serisini kapsıyor. HP Z Book ailesi, dünyanın ilk Ultrabook iş istasyonu HP ZBook 14’ün yanı sıra HP ZBook 15 ve 17’den oluşuyor. Mühendislik, bilgisayar destekli tasarım (CAD), mimarlık, tasarım, animasyon, film, eğitim, devlet ve sağlık hizmetleri sektörlerindeki profesyoneller için ideal olan HP Z ürün portföyü profesyonel uygulamalar için tasarlandı, test edildi ve sertifikalandırıldı.”

Dünyanın ilk 27 inç All-in-One iş istasyonunun da bulunduğu HP iş istasyonları ürün gamını da katılımcılara aktaran Emre Er, HP’nin servis avantajlarını vurgulamayı da ihmal etmedi.

İş’e doğru dokunuş: HP ElitePad 1000 kurumsal tablet
HP’nin iş dünyası için özel olarak ürettiği dünyanın ilk kurumsal tableti ElitePad 1000’in de aralarında bulunduğu tablet ve PC çözümlerini ise HP Baskı ve Kişisel Sistemler Kurumsal Kanal Satış Müdürü Sıtkı Yavuz anlattı. Yavuz, HP’nin dizüstü, masaüstü ve All-in-One ürün ailelerini de tüm avantajlı yönleriyle tüketicilere tanıttı.

İzmirli tüketicilere HP’nin uygun maliyetli ve üstün performanslı ürünlerini tanıtmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Sıtkı Yavuz şunları söyledi: “İş dünyası için ürettiğimiz yeni ElitePad 1000 her şehirde olduğu gibi burada da en çok ilgi gören ürünlerimiz arasında. ElitePad 1000, sıradan tabletlerin ötesine geçerek dizüstü bilgisayar olarak da kullanılabiliyor. HP ElitePad 900, aynı zamanda dünyanın ilk kurumsal tableti. SAP ve Oracle gibi BT ortamlarına kolaylıkla entegre olması ve bilinen Windows uygulamalarına uyum sağlaması verimlilik açısından büyük avantaj doğuruyor.”

Optimum baskı maliyeti
HP Baskı Sistemleri Kategori Müdürü Serkan Bayır, Orijinal Sarf Kullanımı ile ilgili sunumunda katılımcılara orijinal sarf malzeme kullanımının avantajlarına da değindi. Boş yere harcanan kartuş, toner ve kâğıtların kurumlara ve bireylere getirdiği maliyet yüklerinden bahseden Bayır, orijinal olmayan kartuşların yüzde 15’ten fazlasının ya aktığını ya da kalıcı zarar verdiğini söyledi. Sızdırma ya da yazıcıya zarar verme gibi dezavantajları olmayan HP kartuşlarının orijinal olmayan kartuşlara oranla yüzde 50 oranında daha fazla baskı sonucu verdiğini anlatan Bayır orijinal HP kartuşlarının iş verimliliğine olan katkılarının altını çizdi.

Serkan Bayır konu ile ilgili yorumlarını şöyle paylaştı: “HP tüketicilerinde orijinal kartuş kullanımının yarattığı avantajlara dair güçlü bir bilinç olduğunu görmek bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Sahte ürünlere karşı oluşan bilinç sayesinde hem ürünlerimiz hem de o ürünlerle aldığımız sonuçlar güvenilirliklerini koruyor. Sunumumda küresel geri dönüşüm programımız “Gezegen Ortaklığı” ile ilgili bilgiler de sundum. Gezegen Ortaklığı Programı kapsamında ömrünü tamamlamış kartuş/toner ve donanımları kurumsal müşterilerden ücretsiz toplayıp lisanslı tesislerde geri dönüşüme gönderiliyor. Gezegen Ortaklığı Programı’nı başlattığımız 1987 yılından bu yana küresel olarak yaklaşık 2,5 milyar pound oranında e-atık ve sarf malzemesini geri dönüştürdük. HP, 1.600.000 metrik ton ağırlığındaki elektronik ürün ve malzemeyi 2015 yılı sonuna kadar geri dönüştürmeyi hedefliyor. HP bugüne kadar tüm dünyada 776.000 metrik ton elektronik malzeme ve orijinal HP yazıcı kartuşunu geri dönüşüme kazandırdı.”

Güvenli ve maliyet avantajlı baskı çözümleri
HP LaserJet Yazıcılar Ürün Müdürü Derya Özbek, Türkiye’deki kurumların HP yazıcılarını ve orijinal kartuşlarını kullanarak baskı maliyetlerinden nasıl tasarruf ettiklerini anlattı. HP baskı çözümlerinin orijinal kullanım bilincini yerleştirmesi, kablosuz erişim ve hemen her yerden baskı alma imkânı sunması, iş uygulamalarıyla belge yönetimini kolaylaştırması ve çevre dostu özellikleriyle enerjiden tasarruf sağlamasının kurumlara sağladığı avantajları paylaşan Özbek, HP’nin tüm bireysel ve kurumsal ihtiyaçlara yönelik ürün portföyünden örnekler verdi.

Derya Özbek şunları söyledi: “Officejet Pro ürün ailemiz, lazere kıyasla sayfa başına yüzde 50’ye kadar daha düşük maliyetle profesyonel kalitede renkli baskı avantajıyla büyük ilgi görüyor. Officejet Pro 8600 Plus’ta yer alan yüksek düzeyde tarama işlevi baskı işlemini her zamankinden daha hızlı ve kolay hale getiriyor. HP ePrint gibi, nerede olursanız olun mobil telefonunuzdan göndereceğiniz belge ve fotoğrafların çıktısını alma avantajı sunan özellikler de cabası. Yazma hızı söz konusu olduğunda rakipsiz bir ürünümüz var: Guinness Rekorlar Kitabı’nın da tescil ettiği gibi dünyanın en hızlı masaüstü yazıcısı HP Officejet Pro X serisi, rekortmen hızının yanında renkli lazerlerin yarısı maliyetle, canlı renkler sunuyor.”

Sunucularda esneklik ve kontrol
HP Sunucu ve Veri Depolama Üniteleri Teknoloji Danışmanı Murat Tan, HP sunucu ve veri depolama ailesinin kurumlara sağladığı avantajları etkinliğin katılımcılarıyla paylaştı. HP Insight Control teknolojisi ile sunucuların en etkin ve esnek şekilde kontrol edildiğinden bahseden Tan, çözümün kolay kurulum, tek pencereden yönetim, uzaktan kontrol, optimizasyon, ProLiant ve BladeSystem özellikleriyle operasyonel sunucu maliyetlerinin minimum seviyeye indiğinin altını çizdi.

Etkinlik HP Geniş Formatlı Yazıcılar Satış Müdürü Çağlar Uysal ve HP Networking Teknoloji Danışmanı Özge Korkmaz da etkinlikte sunumlarıyla yer aldı.

Ürün görselleri için linki kullanabilirsiniz.
http://www.marjinal.com.tr/download/hp_10020230123.zip

CEO Haber:
Guinness Rekorlar Kitabı
HP Networking
HP Officejet
Serkan Bayır
Teknoloji Danışmanı
Çağlar Uysal
Özge Korkmaz

Baskı Sistemleri Grubu ve Kişisel Sistemler Grubu’nun bir çatı altında toplanıp HP Kişisel Sistemler ve Baskı Grubu olarak alınması bu ağı daha da güçlendirdi.
Swiss Otel Grand Efes’te yapılan etkinlikte HP yönetim ekibi, yaptığı sunumlarla en son HP ürünlerini ve çözümlerini müşteriler ve basın mensuplarından oluşan katılımcılara anlattı.

HP’nin geleneksel Anadolu Müşteri Toplantıları İzmir ile sürdü. 29 Mayıs Perşembe günü yapılan etkinlikte HP’nin en son ürünleri ve çözümleri, HP yöneticileri tarafından tüm yönleriyle aktarıldı.

HP, geleneksel Anadolu Müşteri Toplantıları’nın İzmir ayağını 29 Mayıs Perşembe günü, iş ortakları Aybil, Bilgitürk, Cadbim, Datasistem, E-çözüm, Egebimtes, Provit ve Teknoda’nın katkılarıyla gerçekleştirildi. Swiss Otel Grand Efes’te yapılan etkinlikte HP yönetim ekibi, yaptığı sunumlarla en son HP ürünlerini ve çözümlerini müşteriler ve basın mensuplarından oluşan katılımcılara anlattı.

Etkinlikte tüm ayrıntılarıyla anlatılanlar arasında dünyanın ilk kurumsal tableti HP ElitePad 1000’ün yanı sıra HP EliteBook Revolve, HP EliteBook Folio gibi her ihtiyaca uygun üyeleriyle HP dizüstü bilgisayar ailesi, HP masaüstü bilgisayar ailesi, HP baskı çözümleri, HP orijinal sarf malzemeleri, HP All-in-One bilgisayar ailesi, HP iş istasyonları, HP sunucu ailesi, HP veri depolama çözümleri, kurumsal sunucular ve HP servis hizmetleri yer aldı.

“Tüm yurttaki müşterilerimizi dinliyoruz”
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan HP Baskı ve Kişisel Sistemler Grubu Kanal Satış Müdürü Emre Alaman şunları söyledi: “HP Türkiye olarak tüm yurttaki müşterilerimizi ilk ağızdan dinliyor, onlara HP ürünlerinin avantajlarını anlatıyoruz. Bu vesileyle İzmir’de bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Dünya çapında 160 bin perakende satış mağazası ve 185 bin iş ortağı olan, dakikada 100 yazıcı, 120 bilgisayar ve 4 sunucu satışı yapan bir marka olarak küresel çapta ulaştığımız büyüklük artık Türkiye’deki tüketicilerimize daha hızlı bir şekilde yansıyor. Türkiye’nin en geniş satış ve destek ağına sahip teknoloji markalarından biriyiz. Baskı Sistemleri Grubu ve Kişisel Sistemler Grubu’nun bir çatı altında toplanıp HP Kişisel Sistemler ve Baskı Grubu olarak alınması bu ağı daha da güçlendirdi. Teknoloji merkezlerimizin yanı sıra ülke çapında toplamda 6 bin bayimiz ile tüketicilerimize ulaşıyoruz. Ayrıca Türkiye çapındaki tüm elektronik perakendecilerde HP ürünleri bulabiliyorsunuz.

HP olarak iş dünyasının mobilite ihtiyaçlarına yönelik ürün tasarlama kararlılığını sürdürüyoruz. Dolayısıyla dizüstü bilgisayarları, kurumsal tabletleri ve ultrabook’ları profesyonellerin aradığı şık tasarım, mobiliteye imkân sağlayacak hafiflik ve bir dizüstü bilgisayarın verimini yansıtacak şekilde tasarlıyoruz. HP olarak bilgisayar sektöründeki liderliğimizi ve buna bağlı olarak hızla büyüyen tablet sektöründeki liderliğinimizi de güçlendiriyoruz.

Toplantı odasından depoya, eğitimden sağlık sektörüne kadar tüm alanlarda, her türlü çalışma şartlarına uyum sağlayan ve dayanıklılık gösteren kurumsal tabletimiz HP ElitePad 1000, Smart Jackets adı verilen akıllı aksesuarlarıyla donatıldığında, yaratıcılıkla işlevselliği ikiye ayrılan tek bir vücutta buluşturuyor ve klavye, SD kart okuyucu, USB ve HDMI eklentileriyle özel kullanım ihtiyaçlarına göre özelleştirilip yapılandırılabiliyor. Ofis ortamlarındaki yerleştirme istasyonlarında tam donanımlı bir klavye eklenmesi durumunda masaüstü bilgisayar deneyimi sunuyor. Kurumlara özel ilk ultrabook ürünümüz olan HP EliteBook Folio uzun pil ömürleri sayesinde özellikle sıklıkla seyahat eden çalışanlar için ideal ve kullanımı son derece kolay bir çözümler olarak ortaya çıkıyor.

Dizüstü bilgisayar ve tableti aynı biçim faktöründe buluşturan bir ürünümüz de var. HP EliteBook Revolve dizüstü bilgisayarların bütünlüğü ve tabletlerin esnekliğini aynı bünyede buluşturarak çalışanların her ortamda kesintisiz çalışma taleplerini karşılıyor.”

Dünyanın İlk Ultrabook İş İstasyonu HP’den!
HP Katma Değerli Ürünler Kategori Müdürü Emre Er, etkinlikteki sunumunda HP profesyonel iş istasyonları ve monitörlerden oluşan Z portföyündeki genişlemelere değindi.

Er şunları söyledi: “Z portföyündeki genişleme HP’nin pek çok üreticinin terkettiği profesyonel pazara olan bağlılığını ortaya koyuyor . Z portföyünde dünyanın ilk Ultrabook™ iş istasyonu HP ZBook 14 ve çok hızlı veri transferi için Thunderbolt teknolojisi sunan ilk iş istasyonu serisini kapsıyor. HP Z Book ailesi, dünyanın ilk Ultrabook iş istasyonu HP ZBook 14’ün yanı sıra HP ZBook 15 ve 17’den oluşuyor. Mühendislik, bilgisayar destekli tasarım (CAD), mimarlık, tasarım, animasyon, film, eğitim, devlet ve sağlık hizmetleri sektörlerindeki profesyoneller için ideal olan HP Z ürün portföyü profesyonel uygulamalar için tasarlandı, test edildi ve sertifikalandırıldı.”

Dünyanın ilk 27 inç All-in-One iş istasyonunun da bulunduğu HP iş istasyonları ürün gamını da katılımcılara aktaran Emre Er, HP’nin servis avantajlarını vurgulamayı da ihmal etmedi.

İş’e doğru dokunuş: HP ElitePad 1000 kurumsal tablet
HP’nin iş dünyası için özel olarak ürettiği dünyanın ilk kurumsal tableti ElitePad 1000’in de aralarında bulunduğu tablet ve PC çözümlerini ise HP Baskı ve Kişisel Sistemler Kurumsal Kanal Satış Müdürü Sıtkı Yavuz anlattı. Yavuz, HP’nin dizüstü, masaüstü ve All-in-One ürün ailelerini de tüm avantajlı yönleriyle tüketicilere tanıttı.

İzmirli tüketicilere HP’nin uygun maliyetli ve üstün performanslı ürünlerini tanıtmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Sıtkı Yavuz şunları söyledi: “İş dünyası için ürettiğimiz yeni ElitePad 1000 her şehirde olduğu gibi burada da en çok ilgi gören ürünlerimiz arasında. ElitePad 1000, sıradan tabletlerin ötesine geçerek dizüstü bilgisayar olarak da kullanılabiliyor. HP ElitePad 900, aynı zamanda dünyanın ilk kurumsal tableti. SAP ve Oracle gibi BT ortamlarına kolaylıkla entegre olması ve bilinen Windows uygulamalarına uyum sağlaması verimlilik açısından büyük avantaj doğuruyor.”

Optimum baskı maliyeti
HP Baskı Sistemleri Kategori Müdürü Serkan Bayır, Orijinal Sarf Kullanımı ile ilgili sunumunda katılımcılara orijinal sarf malzeme kullanımının avantajlarına da değindi. Boş yere harcanan kartuş, toner ve kâğıtların kurumlara ve bireylere getirdiği maliyet yüklerinden bahseden Bayır, orijinal olmayan kartuşların yüzde 15’ten fazlasının ya aktığını ya da kalıcı zarar verdiğini söyledi. Sızdırma ya da yazıcıya zarar verme gibi dezavantajları olmayan HP kartuşlarının orijinal olmayan kartuşlara oranla yüzde 50 oranında daha fazla baskı sonucu verdiğini anlatan Bayır orijinal HP kartuşlarının iş verimliliğine olan katkılarının altını çizdi.

Serkan Bayır konu ile ilgili yorumlarını şöyle paylaştı: “HP tüketicilerinde orijinal kartuş kullanımının yarattığı avantajlara dair güçlü bir bilinç olduğunu görmek bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Sahte ürünlere karşı oluşan bilinç sayesinde hem ürünlerimiz hem de o ürünlerle aldığımız sonuçlar güvenilirliklerini koruyor. Sunumumda küresel geri dönüşüm programımız “Gezegen Ortaklığı” ile ilgili bilgiler de sundum. Gezegen Ortaklığı Programı kapsamında ömrünü tamamlamış kartuş/toner ve donanımları kurumsal müşterilerden ücretsiz toplayıp lisanslı tesislerde geri dönüşüme gönderiliyor. Gezegen Ortaklığı Programı’nı başlattığımız 1987 yılından bu yana küresel olarak yaklaşık 2,5 milyar pound oranında e-atık ve sarf malzemesini geri dönüştürdük. HP, 1.600.000 metrik ton ağırlığındaki elektronik ürün ve malzemeyi 2015 yılı sonuna kadar geri dönüştürmeyi hedefliyor. HP bugüne kadar tüm dünyada 776.000 metrik ton elektronik malzeme ve orijinal HP yazıcı kartuşunu geri dönüşüme kazandırdı.”

Güvenli ve maliyet avantajlı baskı çözümleri
HP LaserJet Yazıcılar Ürün Müdürü Derya Özbek, Türkiye’deki kurumların HP yazıcılarını ve orijinal kartuşlarını kullanarak baskı maliyetlerinden nasıl tasarruf ettiklerini anlattı. HP baskı çözümlerinin orijinal kullanım bilincini yerleştirmesi, kablosuz erişim ve hemen her yerden baskı alma imkânı sunması, iş uygulamalarıyla belge yönetimini kolaylaştırması ve çevre dostu özellikleriyle enerjiden tasarruf sağlamasının kurumlara sağladığı avantajları paylaşan Özbek, HP’nin tüm bireysel ve kurumsal ihtiyaçlara yönelik ürün portföyünden örnekler verdi.

Derya Özbek şunları söyledi: “Officejet Pro ürün ailemiz, lazere kıyasla sayfa başına yüzde 50’ye kadar daha düşük maliyetle profesyonel kalitede renkli baskı avantajıyla büyük ilgi görüyor. Officejet Pro 8600 Plus’ta yer alan yüksek düzeyde tarama işlevi baskı işlemini her zamankinden daha hızlı ve kolay hale getiriyor. HP ePrint gibi, nerede olursanız olun mobil telefonunuzdan göndereceğiniz belge ve fotoğrafların çıktısını alma avantajı sunan özellikler de cabası. Yazma hızı söz konusu olduğunda rakipsiz bir ürünümüz var: Guinness Rekorlar Kitabı’nın da tescil ettiği gibi dünyanın en hızlı masaüstü yazıcısı HP Officejet Pro X serisi, rekortmen hızının yanında renkli lazerlerin yarısı maliyetle, canlı renkler sunuyor.”

Sunucularda esneklik ve kontrol
HP Sunucu ve Veri Depolama Üniteleri Teknoloji Danışmanı Murat Tan, HP sunucu ve veri depolama ailesinin kurumlara sağladığı avantajları etkinliğin katılımcılarıyla paylaştı. HP Insight Control teknolojisi ile sunucuların en etkin ve esnek şekilde kontrol edildiğinden bahseden Tan, çözümün kolay kurulum, tek pencereden yönetim, uzaktan kontrol, optimizasyon, ProLiant ve BladeSystem özellikleriyle operasyonel sunucu maliyetlerinin minimum seviyeye indiğinin altını çizdi.

Etkinlik HP Geniş Formatlı Yazıcılar Satış Müdürü Çağlar Uysal ve HP Networking Teknoloji Danışmanı Özge Korkmaz da etkinlikte sunumlarıyla yer aldı.

Ürün görselleri için linki kullanabilirsiniz.
http://www.marjinal.com.tr/download/hp_10020230123.zip

CEO Haber:
Guinness Rekorlar Kitabı
HP Networking
HP Officejet
Serkan Bayır
Teknoloji Danışmanı
Çağlar Uysal
Özge Korkmaz